پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۰۳

آرشیو بهمن ماه 1401

توضيح محصولات شبكه

فروش انواع رک آماد با قیمت مناسب: 

۸ بازديد
رک آماد سیستم:
شرکت آماد سیستم یکی دیگر از بزرگترین تولید کننده رک در صنعت تجهیزات شبکه است. این شرکت از سال 1398 تاسیس شده و به‌صورت تخصصی انواع رک سرور رو به‌همراه انواع متعلقات رک تولید می‌کند. رک آماد سیستم  به صورت ایستاده، دیواری و DVR تولید میشوند. این شرکت در کنار تولید انواع رک خود در سایزهای مختلف، انواع متعلقات رک شبکه رو هم نیز تولید می‌کند.
رک ایستاده آماد سیستم
شرکت آماد سیستم انواع رک ایستاده خود را‌  در اندازه های 16، 21، 27، 36 و 42 یونیت با عمق‌های 60، 80 و 100 سانتی‌متری تولید می‌کند. از ویژگی های این نوع رک‌ها می‌تونیم به موارد زیر اشاره کنیم:
  • مجهز به درب شیشه سکوریت فریم‌دار
  • پنل‌های جانبی دو تیکه
  • قفل سوئیچی درب
  • دریچه‌های عبور کابل
  • سقف متحرک
  • چرخ قفل‌دار و ساده
  • ریل عمودی در دو طرف برای نصب تجهیزات
رک دیواری آماد سیستم
این برند در کنار تولید رک ایستاده، انواع رک های شبکه را  در سایزهای 4، 5، 6، 7، 9 و 12 یونیت با عمق‌های 35، 45 و 60 سانتی‌متری طراحی و تولید میکند. از ویژگی‌های مهم و کاربردی این محصولات می‌تونیم به موارد زیر اشاره کنیم:
  • مجهز به درب شیشه سکوریت فریم‌دار
  • لولای فلزی برای راحتیه جداکردن درب از بدنه
  • دریچه‌ی عبور کابل در سقف، کف و یا پنل پشتی
  • امکان نصب فن در سقف و ... .
رک dvr آماد
جالب است بدانید یکی از کوچیک‌ترین رک‌هایی که در بازار تجهیزات شبکه موجود و در سیستم‌های دوربین مدار بسته و یا شبکه‌های کوچیک استفاده میشود،  رک DVR یا رک دوربین مدار بسته‌ است. آماد سیستم انواع مختلف این رک سرور رو در سایزهای 2، 3 و 4 یونیت با عمق 36 سانتی‌متر تولید میکند. از ویژگی‌های این رک‌ها می‌تونیم به موارد زیر اشاره کنیم:
  • درب فلزی مشبک با قفل سوئیچی
  • لولای فلزی برای راحتیه جداکردن درب از بدنه
  • محل نصب فن در سقف
  • دریچه‌ی عبور کابل در سقف، کف و یا پنل پشتی و ... .
منبع : 

سوئیچ سیسکو مدل 9200L-48T-4X-E

۱۰ بازديد
سوئیچ سیسکو 9200L-48T-4X-E
مشخصات و اطلاعات سوئیچ سیسکو 9200L-48T-4X-E:
سوئیچ سیسکو 9200L-48t-4x-e یکی از محصولات سری 9200 کمپانی سیسکو است که در بازار تجهیزات شبکه به فروش میرسد. این سری سوئیچ ها عملاً می‌توان جایگزین سوئیچ های سری 2960 مورداستفاده قرار بگیرد چرا که دارای توانایی نرم افزاری و سخت افزاری جدید و نوینی است سوئیچ سیسکو 9200L-48t-4x-e با قابلیت POE+ سبب شده است تا کاربران بتوانند به راحتی و بدون مشکل 48 دستگاه را بدون کابل شبکه و به وسیله IP به این متصل کرده و اطلاعات را انتقال بدهد.
 
معرفی سوئیچ سیسکو 9200L-48T-4X-E:
سوئیچ های سری 9200 در دو مدل ماژولار و فیکس تولید میشوند. سوئیچ سیسکو 9200L-48t-4x-e مدل فیکس میباشد و این به این معنا است که قطعاتی مانند فن به صورت فیکس شده روی سوئیچ قرار میگیرند. این سوئیچ کاتالیست میباشد بنابراین مدیریتی نیز است. سوئیچ های مدیریتی این قابلیت را دارند که بسته به نیاز کاربر تنظیم و مدیریت شوند.
همانطور که از پارت نامبرش پیدا است دارای 48 پورت غیر POE با سرعت 10/100/1000 میباشد. POE بودن یک سوئیچ به معنای توانایی آن شوئیچ درانتقال جریان برق به دیوایس های متصل میباشد. یعنی اگر چندین دوربین داشته باشید و محل نصب آنها خارج از ساختمان باشد، با کمک یک سوئیچ POE به راحتی میتوانید آنها را روشن کنید.
از دیگر ویژگی های این سوئیچ آپلینک های آن میباشد. این سوئیچ دارای 4 عدد آپلینک با سرعت 10 گیگابایت در ثانیه میباشد. همچنین لایسنس این دستگاه essential میباشد. سوئیچ C9200L-48T-4X-E دارای 2 گیگابایت حافظه رم و 4 گیگابایت حافظه فلش میباشد و پهنای باند آن 80 گیگابایت در ثانیه است.
 همچنین سیستم‌عامل قابل‌نصب روی این سوئیچ سری 9200 سیسکو از نوع Cisco IOS XE است. این مدل دارای امکان استک یا پشته کردن بوده و می‌توان تا هشت سوئیچ را استک نموده و به عملکرد پهنای باند ۸۰ گیگابیتی در استک رسید.
ویژگی سوئیچ سیسکو 9200L-48T-4X-E:
  • نعطاف‌پذیری بالا با داشتن گزینه‌های منبع تغذیه، فن‌ها و آپ لینک‌های قابل تعویض
  • راندمان عملیاتی بالا با پهنای باند وسیع و ظرفیت سوئیچینگ عالی همراه با امکان پشته کردن (استک) سوئیچ‌ها تا ۱۶۰ گیگابیت بر ثانیه
  • پردازنده‌های اختصاصی بهینه شده UDAP 2.0
  • امنیت پیشرفته با رمزگذاری AES-128 MACsec
  • دارابودن برخی قابلیت‌های عملیاتی لایه سه شبکه من‌جمله OSPF, EIGRP, ISIS, RIP, و Routed access
  • پایش شبکه با استفاده از Full Flexible NetFlow
  • امکان استفاده از دسترسی نرم‌افزار محور سیسکو SD-Access
  • عملیات ساده و سریع و استقرار با استفاده از اتوماسیون بر مبنای سیاست‌های امنیتی از لبه شبکه تا کلاد با سیسکو ISE
  • تضمین کیفیت شبکه و بهبود دید شبکه با سیسکو DNA
  • امکان بهره‌برداری از استقرار با PnP به‌عنوان راهکاری ساده، امن و یکپارچه
  • مبتنی بر سیستم‌عامل قابل توسعه و برنامه‌ریزی Cisco IOS XE
منبع : 

فروش انواع پچ پنل شبکه با قیمت مناسب: 

۹ بازديد

پچ پنل

اگرچه امروزه شبکه های بیسیم حرف اول را در شبکه میزنند، اما برای کارهایی مانند دسترسی به سرعت بیشتر احتیاج به سیم کشی شبکه دارید. از اولین نیازهای شما برای راه اندازی شبکه های سیمی ، پچ پنل ها هستند.
پچ پنل چیست:
پچ پنل که به آن patch bay ،patch field یا patch jack نیز گفته می‌شود، سخت افزاری است که شامل یک مجموعه پورت جهت اتصال و مدیریت ورودی و خروجی کابل‌های مسی یا کابل‌های فیبر می‌باشد. به عبارتی پچ پنل یک قطعه مستطیل شکلی هستند که اصولا دارای 24 و یا 12 پورت می باشد که در زیرساخت یک دیتاسنتر معمولی، پچ پنل ها غالبا در یک محفظه‌ی مخصوص سیم قرار می‌گیرند تا بتوان رک های شبکه را به هم متصل کند و هر rack حداقل شامل یک پج پنل است که قسمت انتهایی آن به قسمت انتهایی rack بعدی متصل میشود و تمام کابل های شبکه یک ساختمان یا سازمان در یک نقطه جمع شده و به کمک این ابزار متصل خواهند شد تا نظم خاصی را در شبکه به وجود بیاورد. با توجه به نیاز یک سیستم شبکه و تعداد فعلی و آتی کلاینتها، ممکن است که تعداد پچ پنل ها در رک اصلی متغیر باشد، اما نکته قابل توجه این است که یک سر تمامی کابل های کشیده شده شبکه در کل ساختمان در نهایت به پچ پنل وارد شده و ارتباط های شبکه را شکل میدهند.
مزایای استفاده از پچ پنل شبکه:
  1. در زمان اضافه شدن یک کاربر به شبکه، به کمک Patch Panel به راحتی می توانید شبکه را سازمان دهی کنید. در صورت عدم استفاده از این وسیله، باید تغییر در ساختار کلی شبکه ایجاد شود که این امری زمان بر و پرهزینه است. استفاده از این تجهیزات، توسعه شبکه را راحت تر می کند و زمان انجام آن را کاهش می دهد.
  2. در صورتی که نیاز به انتقال سرور از یک سوئیچ به سوئیچی دیگر باشد، دیگر نیازی به مراجعه کردن به رک سرور نخواهد بود.
  3. به کمک این نوع تجهیزات پسیو شبکه می توان به راحتی شبکه را عیب یابی کرد. علاوه بر این، در صورت خرابی، تعمیر پچ پنل و تعویض آن راحت تر صورت می گیرد.
  4. اگر یک کاربر بخواهد به طور مستقیم به یکی از سیستم های سرور متصل شود، به کمک پچ پنل نیازی به کابل کشی نخواهد داشت.
  5. هنگامی که در شبکه نیاز به تغییر سوئیچ ها و یا جداسازی یک کلاینت از سوئیچ باشد، در صورت وجود Patch Panel، این کار به آسانی انجام می شود.
  6. استفاده از پچ پنل، سبب افزایش نظم شبکه و تعداد گره های آن را کاهش می دهد. این کار موجب افزایش زیبایی در شبکه نیز می شود.
 تفاوت پچ پنل شبکه و سوئیچ شبکه :
 هنگامی که شما دو دستگاه پچ پنل و سوئیچ شبکه را میبیند فکر میکنید این دو دستگاه در حقیقت از یک کارایی برخوردار هستند اما در حقیقت اینطور نیست و هرکدام دارای کارایی متفاوقتی هستند. پچ پنل ها یک دستگاه سخت افزاری هستند که در پسیو شبکه قرار میگیرند. برای اتصال کابل ها به سوئیچ، ابتدا باید از پچ پنل ها عبور کنند. در جقیقت پچ پنل های مانند کیت های فرودگاه عمل میکنند که مسافران (کابل ها) برای سوارشدن هواپیما(سوئیچ یا روتر…) باید از کیت ( پچ پنل ها) عبور کنند تا به توانند به  مقصد برسند. اما سوییچ ها در قسمت نرم افزاری یا اکتیو شبکه قرار می‌گیرند. به این صورت که سوئیچ داده‌ها را می‌گیرد و به محلی که باید آن‌ها را ارسال کند، ارسال می‌کند. شما در واقع به وسیله پچ پنل می‌توانید چند دستگاه سوییچ را به یک دیگر متصل کنید. پس به صورت کلی با این که این دو دستگاه شباهت‌های بسیاری را با خود به همراه دارند اما به لحاظ کارایی و کاربرد، کاملا از یک دیگر جدا هستند و هر کدام وظیفه مخصوص به خودش را به تنهایی اجرا میکنند و مکمل یکدیگر هستند.
انواع پچ پنل:
همانطور که در مطالب بالا اشاره کردیم پچ پنل ها از تعداد پورت های گوناگونی تشکیل شده است. از جمله پنل‌های 48 پورت، 24 پورت و 12 پورت که از رایج‌ترین آن‌ها می‌باشند. همچنین پچ پنل‌ها برای مشخصات کابل‌های خاص مانند: کابل‌های Cat 5E، Cat 6، Cat 6A و Cat 7 طراحی و تولید شده‌‎اند. به علاوه پچ پنل‌های خاصی نیز برای کابل‌های جفت تابیده بدون محافظ (UTP) و جفت تابیده‌ی شیلددار وجود دارد که با توجه به نیاز خود میتوانید آن‌ها را تهیه نمائید. به طور کلی بابید بگوییم که انواع پچ پنل‌ها به ساختار آن‌ها بستگی دارند. به همین دلیل، پچ پنل یا از نوع ماژولار و یا از نوع غیرماژولار می‌باشند.
پچ پنل ماژولار:
پچ پنل ماژولار به طوری طراحی شده است که در هنگام خرابی هر پورت، فقط باید کیستون مربوطه را از آن جدا کنید. پورت‌هایی که در پچ پنل ماژولار قرار دارد از انواع مختلف SFTP، UTP و STP می‌باشد.
پچ پنل غیر ماژولار:
این مدل پچ پنل غیر ماژولار به گونه‌ای طراحی شده است که نمی‌توانید از هر نوع پورتی در آن استفاده کنید.
تفاوت کابل شبکه و پچ کورد شبکه:
کاربران شبکه این قابلیت را دارند تا به میزان دلخواه و بسته به نیاز به کابل شبکه سوکت بزنند و از طریق آن برای اتصال به شبکه استفاده نمایند، پس در اینجا استفاده از پچ کورد چه ضرورتی دارد؟. در ادامه خواهیم گفت و به تفاوت پچ کورد و کابل شبکه خواهیم پرداخت. در پاسخ به این سوال می توان موارد زیر را ذکر کرد:
  • استفاده کردن از پچ کوردها همواره سبب صرفه جویی در زمان کابل کشی خواهد شد چرا که کار سوکت زدن کابل ها زمان زیادی را از کاربران خواهد گرفت. مخصوصاً هنگامی که شبکه خیلی بزرگ باشد. همچنین کار سوکت گذاری کابل ها نیاز به نیروی انسانی و همچنین ابزار تخصصی دارد. در هنگامی که از پچ کورد ها استفاده کنیم در هزینه ها نیز صرفه جویی خواهد شد.
  • کاهش احتمال بروز خطا، ممکن است برای سوکت زدن کابل ها سیم ها اشتباهی پانچ شود که در این صورت انتقال داده ها با مشکل مواجه خواهد شد. پچ کوردها توسط کارخانه تولید کننده آن تست شده و با بهری گیری از آنها کیفیت انتقال داده ها بیشتر خواهد شد .
  • پچ کوردها در اندازه های کوتاه تری استفاده می شود بنابراین در زمان صرفه جویی می شود و در نتیجه احتمال بروز نویز و آسیب دیدن داده ها کمتر خواهد شد.
  • پچ کوردها در رنگ های مختلف تولید می شود از این رو در کابل کشی می توان از هر رنگی که بخواهیم استفاده نماییم.
و در آخرین تفاوت پچ کورد و کابل شبکه در این است که پچ کوردها به وسیله کارخانه سازنده آن سوکت زده شده است و در مقایسه با کابل هایی که دستی سوکت زده می شوند ظاهر مناسب تری را دارند.
منبع : 

مقایسه روتر های میکروتیک سری hex

۱۱ بازديد
مقایسه روتر های میکروتیک سری hex
حتما تا به امروز نام کمپانی Mikrotik را که در زمینه تولید و فروش تجهیزات شبکه است را زیاد شنیده باشید. محصولات این برند قدرتمند همواره بخش بزرگی از بازار تجهیزات شبکه را در دست دارد. روتر های سری hex میکروتیک یکی از همین محصولات می باشند.
در ابتدا به طور کلی باید بگوییم که روترها سخت افزارهایی هستند که در شبکه کار میکنند و دارای انواع گوناگونی هستند که هرکدم از آن ها کاربرد خاصی دارند، اما از مهم ترین کاربرد روتر میتوانیم به متصل کردن دستگاه های دیگر به شبکه با استفاده از IP هایی که باعث میشود داده و اطلاعات با اطمینان خاطر به مقصد برسد اشاره کنیم. معمولا در مقایسه با سایر روتر ها، محصولات کمپانی میکروتیک امکان نصب و پیاده سازی آسان تر و کم هزینه تری دارند. برای بررسی دقیق تر این موضوع با ما در ادامه مقاله مقایسه روتر های میکروتیک سری hex همراه باشید.
 
روتر میکروتیک چیست:
روتر دستگاهی برای مسیریابی داده‌ها و اطلاعات است که نه تنها برای اتصال چند دستگاه به اینترنت، بلکه برای اتصال چند دستگاه به یکدیگر به آن نیاز احتیاج خواهید داشت. حتی اگر اینترنت هم نداشته باشید، با روتر می‌توانید با کامپیوترها و تلفن‌های همراه خود یک شبکه‌ی محلی ایجاد کنید. روتر میکروتیک نیز مانند تمامی روترهای دیگر وظیفه مسیریابی در شبکه را دارد، با این تفاوت که سیستم عامل (RouterOS) و سخت افزار (RouterBOARD) مخصوص به خود را دارد که از ویژگی‌های برتر این محصولات به شمار می‌رود.
سیستم عامل میکروتیک برای تبدیل کامپیوتر به یک روتر شبکه قابل اعتماد‌ طراحی شده است. این کامپیوتر ویژگی‌های متنوعی برای شبکه‌های IP و شبکه‌های بی‌سیم دارد. این ویژگی های عبارتند از: فایروال، محدود کننده پهنای باند، مسیریابی، هات اسپات، پروتکل تونل نقطه به نقطه، سرور DNS، سرور DHCP و … است. می‌توانید با استفاده از این روتر در شبکه‌‌هایی با تعداد کاربران بالا از مکانیزم مدیریت پهنای باند استفاده کنید.
این مکانیزم از پهنای باند بیش از حد مجاز جلوگیری کرده و این امکان را می‌دهد که کاربران پهنای باند خود را به طور عادلانه دریافت کنند. همچنین روتر میکروتیک یک مسیریاب فوق العاده قوی در شبکه با پشتیبانی از تمامی پروتکل‌های موجود است. این روتر با سرعت بالای بوت و عملکردی خودکار، نیازی به رد کردن مراحل ورود یا استارت اولیه نیز ندارد.
معرفی روتر های سری hex:
روترهای میکروتیک از ویژگی ها و کاربرد های گوناگونی برخوردار هستند. که در این جا به برخی از این ویژگی ها اشاره خواهیم کرد که عبارتند از: قدرت مسیر یابی بسیار بالا (routing)، مدیریت پهنای باند، قابلیت پشتیبانی از فایروال (firwall)، قابلیت پروتکل های رمزگذاری قدرتمند و … . از این مدل از روتر ها اصولا برای استفاده در دفاتر اداری متوسط، شرکت ها و سازمان های کوچک گزینه بسیار مناسبی هستند.
به طور کلی روتر سری hex میکروتیک در ابعاد گوناگون کوچک با پردازنده های دو هسته ای قوی و قدرتمند با 256 مگابایت حافظه رم ارائه میشوند. به همین دلیل به آسانی توانایی پردازش و اجرای تنظیمات پیشرفته سیستم عامل ROUTEROS را دارند. روتر سری hex میکروتیک قابلیت پشتیبانی از رمزگذازی های سخت افزاری IPSEC و پکیج سرور DUDE را در اختیار دارد و اسلات میکرو SD آن امکان افزایش سرعت R/W را برای ذخیره سازی فایل و دیتاها افزایش میدهد. در این قسمت بخشی از روتر های میکروتیک سری hex آورده ایم تا فرایند مقایسه کردن آنها راحت تر شود.
  • روتر hEX lite (RB750r2)
روتر hEX lite (RB750r2) که در اندازه کوچک طراحی و تولید شده است که امکان قرار گیری در رک را داشته باشد. پورت های این روتر اترنت است و امکان قابلیت اتصال دو شبکه جداگانه LAN و WLAN را به آسانی فراهم میکند. روتر سری hex lite برند میکروتیک مجهز به لایسنس لایه 4 بوده و در مقایسه با سایر روتر های میکروتیک سری hex از پردازنده هسته ای 850 مگاهرتزی پشتیبانی میکند. این مسئله در کنار مقرون به صرفه بودن آن یک ویژگی عالی به شمار میرود. همچنین این روتر کاربردی مجهز به یک پورت USB2.0 و یک خروجی POE است.
  • hex PoE Lite

روتر hex PoE Lite نیز مانند یک دستگاه کوچک کاربردی از یک پردازنده تک هسته ای پرقدرت با سرعت 650 مگاهرتز می باشد. از اصلی ترین ویژگی های این روتر میتوانیم به لایسنس سطح 4، حافظه کش، رم 64 مگابایتی و قابلیت پشتیبانی از سیستم عامل routeros و POE اشاره کنیم. روتر hex PoE Lite که با نام تجاری RB750UPr2 در بازار تجهیزات شبکه به فروش میرسد.

  • Hex

Hex که با نام تجاری RB750Gr3 hEX یک روتر 5 پورتی از یک بدنه پلاستیکی کاملا با کیفیت و مرغوب ساخته شده است. پردازشگر هسته ای این محصول از نوع ارتقاء یافته با سرعت معادل 720مگاهرتز بر ثانیه است. این محصول دارای ویژگی هایی از جمله سخت افزار های قدرتمند و رم 256 مگابایتی، قابلیت پشتیبانی از MPLS، رمزگذاری IPSEC و سرور DUDE را دارد.

  • hEX PoE

روتر hex POE اصولا برای شبکه هایی که نیاز به اتصال وایرلس ندارد مورد استفاده قرار میگیرد. hex POE دارای قیمت مناسب و ابعاد کوچک این دستگاه سبب شده تا انتخابی عالی برای سازمان ها و مراکز کوچک و دفاتر اداری است. قدرت پردازنده این روتر 800 مگاهرتز و سرعت پورت های اترنت آن به 10/100/1000 میرسد. با توجه به نام این روتر مشاهده میکنید که دارای فناوری توان الکتریکی بر بستر شبکه است. همچنین میتوانید این دستگاه را با نام روتر اترنت میکروتیک RB960PGS-hEX POE در بازار تجهیزات شبکه خریداری نمایید.

  • hEX S

hEX S یا روتر میکروتیک RB760iGS از یک پردازنده دو هسته ای A7621MT و لایسنس سطح 4 برخوردار است. این روتر مانند روتر های سری hex این مجموعه قابلیت پشتیبانی از سیستم عامل routeros پورت های اترنت گیگابیتی، پورت USB نوع A و حافظه داخلی FLASH را دارد. ورودی POE این دستگاه مطابق استاندارد 802.3af/at است که میزان تحمل ولتاژ آن به 12 تا 57 ولت میرسد. از میان تمام روتر های سری HEX میکروتیک این محصول جزء بهترین و محبوب ترین روتر ها قرار گرفته است. با اینکه برخی از ویژگی‌های روتر hex S با سایرین مشابه است اما قابلیت PoE out و 5 پورت Ether آن بسیار قابل توجه است.

منبع : 

مقایسه روتر های میکروتیک سری hex

 

اکسس پوینت میکروتیک مدل cAP XL ac

۸ بازديد
مشخصات و ویژگی های اکسس پوینت میکروتیک cAP XL ac:
اکسس پوینت میکروتیک RBcAPGi-5acD2nD-XL با نام تجاری cAP XL ac از اکسس پوینت های میکروتیک سری cAP است که یک دستگاه قدرتمند با آنتن دهی بالاست که روی سقف نصب می شود و در بازار تجهیزات شبکه به فروش می رسد. این دستگاه امکان استفاده از وای فای را برای کاربران در فرکانس 2.4 و 5 گیگاهرتز به صورت همزمان فراهم می کند.
این اکسس پوینت میکروتیک دارای ظاهری زیبا است و به نحوی بر روی سقف نصب می شوند که به هیچ عنوان توجه مهمانان و یا همکاران را جلب نمی کند. در طراحی اکسس پوینت cAP XL ac نسبت به مدل های پیشین cAP یک آنتن بزرگتر با توان بالا و حساسیت بالاتر انتخاب شده است که سطح پوشش دهی را تا 100 درصد بیشتر در مقایسه با سایر مدل های cAP ارائه می کند.
 
اکسس پوینت میکروتیک cAP XL ac
 
همچنین پشتیبانی از قابلیت عملکرد همزمان در دو فرکانس مستقل سبب شده است تا این دستگاه تداخل فرکانسی موجود در هر محیطی را بصورت کامل حل نماید. به طوری که شما همزمان میتوانید از فرکانس 2.4 گیگاهرتز برای پوشش بی سیم همه دستگاه های تلفن همراه خانگی و از فرکانس 5 گیگاهرتز برای کارهایی که نسبت به از بین رفتن بسته ها حساس هستند مانند پخش فیلم های با کیفیت بالا، تلفن های VoIP و غیره استفاده نمائید.
از ویژگی های این دستگاه می توان به پشتیبانی از قابلیت Wireless Uplink یا Mesh اشاره کرد که سبب می شود بتوانید چندین اکسس پوینت cAP XL ac را برای پوشش وایرلس محیط های داخلی با مساحت بالا به کار بگیرید، که البته این کار بدون کابل کشی اضافی انجام خواهد شد. به همین دلیل می توان گفت این اکسس پوینت برای اماکن عمومی و خصوصی در محیط های داخلی مانند هتل ها، بیمارستان ها، مراکز آموزشی، فرودگاه ها، شرکت های خصوصی، سالن های همایش و … مناسب می باشد.
از دیگر ویژگی هایی که می توان در این اکسس پوینت اشاره کرد قابلیت CAPsMAN است. این قابلیت امکان کنترل یکپارچه تمامی دستگاه ها را در یک شبکه فراهم می کند. برای آنکه بتوانید از این قابلیت استفاده کنید باید تمامی دستگاه های موجود در شبکه را به حالت CAP در آورده و سپس به راحتی آنها را در یک روتر مرکزی از راه دور مدیریت کنید تا برای تنظیمات، مدیریت و عیب یابی آنها نیاز به اتصال فیزیکی به صورت تک به تک نباشد. از دیگر ویژگی هایی این محصول راه اندازی و مدیریت آن از طریق موبایل با نصب اپلیکشین های قابل دسترس در iOS و Android است. جهت آشنایی با اکسس پوینت های سری Cap به مقاله مقایسه اکسس پوینت های میکروتیک سری cAP سر بزنید.
 
مشخصات سخت افزاری اکسس پوینت میکروتیک cAP XL ac:
از لحاظ سحت افزاری اکسس پوینت cAP XL ac دارای دو عدد پورت اترنت 10/100/1000، پردازنده 4 هسته ای IPQ-4018 با معماری ARM 32bit با فرکانس 716 مگاهرتز برای هر هسته، 128 مگابایت حافظه، 16 مگابایت فضای ذخیره سازی Storage با استاندارد Flash، کلید مد و کلید سخت افزاری برای ریست تنظیمات باشد.
در پورت 1 اکسس پوینت میکروتیک cAP XL ac قابلیت PoE IN فعال است که می توان نسبت به تامین جریان برق دستگاه از طریق PoE، سوئیچ PoE و یا سایر تجهیزات با قابلیت PoE OUT با استاندارد و ولتاژ مشابه را اقدام کند. همچنین با قابلیت PoE OUT که در پورت 2 روتر فعال می باشد می توانید نسبت به برق رسانی به تجهیزات دیگر مانند اکسس پوینت های سری cAP، دوربین های مدار بسته، روتر ها، آی پی فون ها و … با استاندارد و ولتاژ مشابه اقدام نمائید.
سیستم عامل این دستگاه Router OS با سطح دسترسی 4 است که امکاناتی نظیر دسترسی هایی نظیر مسیریابی یا Routing، دیوارآتش یا Firewall، پروتکل پیکربندی پویای میزبان یا DHCP Server، ترجمه نشانی شبکه یا NAT، پراکسی سرور یا ******* Server، رادیوس و مدیریت کابران یا Radius ،User Management، بی سیم یا Wireless، تعادل رسانی بارگزاری یا Load Balancing، شبکه خصوصی مجازی یا ******* (Virtual Private Network)، راهگزینی برچسب چندقرارداری یا MPLS، کیفیت سرویس یا Quality of Service ، میزبانی اتصالات PPPOE – PPTP – L2TP – SSTP – Open******* – ISDN ،پرس بسته ها و… را در اختیار قارر می دهد.
همچنین از قابلیت هایی نظیر IPsec، پوشش دهی بیش از 200 متر، حداکثر توان مصرفی 24W و نصب آسان اشاره کرد.
منبع : 

 

کابل شبکه نگزنس مدل Cat7a SFTP LSZH

۱۱ بازديد
کابل شبکه نگزنس Cat7a SFTP
مشخصات و اطلاعات کابل شبکه نگزنس Cat7a SFTP:
کابل شبکه نگزنس Cat7a SFTP دارای 500 متر طول بوده و از گروه CAT7a در تجهیزات شبکه است.کابل شبکه نگزنس Cat7a SFTP از سری محصولات شرکت نگزنس فرانسه بوده، که یکی از بزرگترین تولیدکنندگان تجهیزات پسیو از جمله کابل شبکه و کابل فیبر نوری به حساب می آید. کابل های شبکه SFTP دارای فویل و شیلد می باشد. این محصول در رنگ نارنجی تولید شده و روی 4 زوج سیم به هم تابیده آن یک فویل و شیلد کشیده شده است هماز نوع SFTP (شیلد دار و فویل دار) با روکش LSZH که هنگام آتش سوزی هالوژن تولید نمی کند.
 
کابل شبکه نگزنس Cat7a SFTP
معرفی کابل شبکه نگزنس Cat7a SFTP:
این کابل شبکه به خاطر بهره بردن از استاندارد گروه CAT7a قادر به انتقال داده تا 10000 مگابیت بر ثانیه با فرکانس 600 مگاهرتز می باشد. این کابل قابل استفاده در محیط های داخلی شبکه های اترنت گیگابیتی بوده و نویز کمتری را نسبت به سایر کابل های شبکه دریافت می نماید.
کابل های بهم تابیده دارای انواع بدون شیلد UTP، فویل آلومینیومی FTP و شیلد دار STP و گاهی فویل و شیلد دار SFTP در رنگهای مختلف و با دو نوع ژاکت PVC و LSZH عرضه می شوند که نوع آخری فاقد هالوژن می باشد و در هنگام آتش سوزی دود سمی تولید نمی کند. این کابل از نوع کابل های 4 زوج تابیده روکش دار می باشد. در واقع متداولترین نوع کابل های چهار زوجی که در انتقال اطلاعات استفاده می گردد، کابل های بهم تابیده می باشند. روکش این کابل از نوع LSZH بوده و همچنین رنگ روکش کابل نارنجی می باشد.
 
اجزای تشکیل دهنده کابل نگزنس Cat7a SFTP:
کابل شبکه نگزنس Cat7a SFTP
  1. روکش خارجی
  2. سیم RIP
  3. سیم های مسی 
  4. شیلد
  5. سیم تخلیه
 
مشخصات فنی کابل شبکه نگزنس مدل Cat7a SFTP:
  • نوع کابل: SFTP
  • نوع کالا : کابل شبکه
  • کاربرد : داخلی (Indoor)
  • گروه کابل : CAT7a
  • نوع کابل : SFTP
  • طول کابل : 500 متر
  • نوع روکش : LSZH
  • رنگ روکش : نارنجی
  • پارت نامبر : N100.372
  • رنج دمای عملکرد: 20- تا 60°C
منبع : 

سوئیچ سیسکو مدل CBS350-8S-E-2G

۱۰ بازديد
سوئیچ سیسکو CBS350-8S-E-2G
مشخصاعت و اطلاعات سوئیچ سیسکو CBS350-8S-E-2G:
سوئیچ سیسکو CBS350-8S-E-2G جزو سری 350 بیزینس کمپانیCisco است که در بازار تجهیزات شبکه  تولید و عرضه میشود. سوئیچ های سری 350 بیزینس به شما این قابلیت را میدهد که بدون نیاز به آفلاین کردن شبکه خود و یا حتی آپدیت کردن نرم افزار ها در هنگام  قطع شدن شبکه یا اینترنت، آپدیت را ادامه میدهد.
این سری از سوئیچ های شبکه قابلیت انتقال دیتا به نسل بعدی شبکه را نیز دارد. با استفاده از سوئیچ سیسکو CBS350-8P-E-2G میتوانید از قابلیت های پیشرفته آن در انتقال سریع اطلاعات و دیتا به سایر تجهیزات شبکه مانند سرور ها، پرینتر ها استفاده کنید.
معرفی سوئیچ سیسکو CBS350-8S-E-2G:
سوئیچ سیسکو CBS350-8S-E-2G برای پیکربندی و نظارت بر Cisco CBS350-8S-E-2G و دستگاه های متصل به آن، از پورتال داشبورد تجاری سیسکو و برنامه تلفن همراه استفاده میکنند. طراحی بدون فن به کاهش مصرف برق کمک می کند و در عین حال به سوئیچ اجازه می دهد تا در پس زمینه بی صدا کار کند.
این سوئیچ شبکه از 8 عدد پورت 10/100/ 1000با قابلیت poe و همچنین دو پورت ترکیبی SFP/RJ45 گیگابیتی برای اتصالات آپلینک با سرعت بالا در این دستگاه وجود دارد. ظرفیت سوئیچینگ 20 گیگابیت بر ثانیه و نرخ ارسال 14.88 مگاپیت بر ثانیه با اطمینان از انتقال داده های خود مطمعن شوید. سوئیچ سیسکو CBS350-8S-E-2G  یکی از بهترین گزینه های برای کاربرانی است که میخواهند تعداد دوربین مدار بسته و یا آی پی فون در داخل سازمان خود را اندازی کنند.
 
سوئیچ شبکه چیست:
سوئیچ شبکه سخت افزاری است که سایر تجهیزات مانند سرور، دوربین های مداربسته، کامپیوترها و … را برای دریافت و ارسال داده، به شبکه متصل می کند. سوئیچ شبکه، بسته ها را از یک مبدأ گرفته و آن ها را به مقصد مورد نظر می رساند. این دستگاه ها بر روی لایه ی 2 یا لایه ی 3 در مدل OSI کار می کنند.
 در واقع سوئیچ ها دارای جدولی از مک آدرس ها می باشند (Mac Address Table) که بر اساس این جدول بسته ها را از پورت های مشخص ارسال می کنند.به این صورت که وقتی دستگاه ارسال کننده اطلاعاتی را به سوئیچ می‌فرستد، مک آدرس مبدا از آن خوانده شده و در صورت نبودن در جدول، به جدول اضافه می‌شود.
از طرفی مک آدرس مقصد هم در این فریم وجود دارد. سوئیچ، آن را در جدول مک آدرس جستجو می‌کند و اگر تطابقی با آن در جدول پیدا کند، داده را به آن پورت می‌فرستد. اما اگر تطابقی یافت نشد بسته را به تمام پورت‌ها به جز پورت فرستنده می‌فرستد ولی فقط گیرنده، آن را دریافت می‌کند و بقیه آن را Fail می‌کنند.به مرور زمان جدول مک آدرس به‌ روز و کامل می‌شود و هرگاه دستگاه جدیدی به سوئیچ وصل شود، مک آدرس آن هم به جدول اضافه خواهد شد. اگر تمایل دارید در رابطه با مک آدرس بیشتر بدانید به مقاله مک آدرس چیست مراجعه کنید.
مشخصات فنی سوئیچ سیسکو CBS350-8S-E-2G:
  • نام محصول : سوئیچ سیسکو CBS350-8S-E-2G
  • نوع سوئیچ : مدیریتی
  • بافر: 1.5 مگابایت
  • ظرفیت فلش: 256 مگابایت
  • ظرفیت رم: 512 مگابایت
  • ظرفیت پردازش: 800MHz
  • فناوری اترنت : گیگابیت اترنت
  • سری محصول : 350
  • تعداد کل پورت های شبکه : 10
  • ظرفیت سوئیچینگ:20gbps
  • مصرف برق : 11.90
  • دارای منبع تغذیه
  • پشتیبانی از لایه 3 و 2
  • قابلیت رکمونت: دارد
  • ابعاد دستگاه : 280 x 170 x 44 mm
  • وزن محصول: 1.0 کیلو گرم
منبع : 

پچ کورد لگراند مدل Cat5e UTP 0.5m

۱۱ بازديد
پچ کورد لگراند Cat5e UTP 0.5m
اطلاعات و مشخصات پچ کورد لگراند Cat5e UTP 0.5m:
پچ کورد لگراند Cat5e UTP 0.5m نسبت به کابل‌های cat 3 دارای ضعف کمتری هستند که می‌توان از آن ‌ها در اترنت‌ های پر سرعت (100BASE-TX) استفاده کرد. طبق استانداردها، زوج‌های به‌ هم‌ تابیده در کابل‌ های این رده باید حداقل 8 پیچ‌ خوردگی در هر فوت داشته باشند. چنین کابل‌ هایی می‌توانند به سرعت‌هایی تا 100 مگابایت بر ثانیه یا بیشتر دست یابند. این کابل ها دارای 4 زوج سیم از جنس مس می باشند که با این وجود بیشتر اوقات تنها دو جفت از آن‌ها استفاده می‌شود تا نویز کاهش یابد.
پچ کورد لگراند Cat5e UTP 0.5mپچ کورد لگراند مدل Cat5e UTP 0.5m
 
پچ کورد لگراند Cat5e UTP نیم متری برای شبکه های fast Ethernet که به اپلیکیشن های توزیع صدا، داده یا ویدئویی با پهنای باند بالا نیاز دارند، مناسب می باشد. این پچ کورد از تمام استانداردهای Cat5e TIA/EIA پشتیبانی می کند و مقاومت و SRL را به شدت کاهش می دهد. هر یک از جفت های جداگانه به هم متصل می شوند تا بتوانند فاصله پیچ ها را در طول خط تا نقطه پایانی حفظ کنند.
این پچ کوردها از کابل شبکه مسی با کیفیت بالا ساخته شده اند، که این طرح باعث به حداقل رسیدن سطوح NEXT می شود. این پچ کوردها در رنگ های مختلفی در دسترس هستند که به راحتی می توانید نصب شبکه خود را رمزگذاری کنید. هر کابل برای سهولت در استفاده، به صورت جداگانه با طول مشخص برچسب گذاری شده است.
 
منبع : 

رک HPA ایستاده 42 یونیت عمق 60

۱۲ بازديد
مشخصات و اطلاعات رک HPA ایستاده 42 یونیت عمق 60:
رک HPA ایستاده 42 یونیت عمق 60 از جمله رک های ایستاده شرکت اچ پی آسیا می باشد که یکی از بزرگترین تولید کننده های رک در ایران است. این رک ها از قیمت و کیفیت خوبی برخوردار هستند و دارای عمق 80 و اندازه 42 یونیت و استاندارد 19 اینچی است.
این رک شبکه دارای ارتفاع 42 یونیت و عمق 60 سانتی متر می باشد. رک محفظه ای می باشد که سرور یا تجهیزات شبکه مثل سوییچ شبکه، روتر و مودم و …در آن قرار می گیرد و با توجه به نوع رک هم از سرور محافظت می کند و هم جهت تهویه و جلوگیری از صدمات فیزیکی از جمله ضربه و فشار و کارایی بهتر سرور آن را در خود جای می دهد.
رک HPA ایستاده 42 یونیت عمق 60
معرفی رک HPA ایستاده 42 یونیت عمق 60:
این رک HPA برای استفاده در شبکه های متوسط مناسب است. درب جلویرک HPA ایستاده 42 یونیت عمق 60 از نوع شیشه سکوریت نشکن و ضدخش با فریم فلزی است. در هر طرف این رک یک پنل جانبی بازشوی قفل دار (از نوع سوئیچی) قرار گرفته است که دسترسی به تجهیزات نصب شده در رک را فراهم می‌کند. اما نکته جالب این است که بر خلاف رک های کوچک از قسمت پشت رک هم قابل دسترسی هستند یک درب عقب فلزی با قفل سوییچی نیز در آن قسمت قرار گرفته است.
به صورت پیش فرض رک HPA ایستاده 42 یونیت عمق 60 دارای یک عدد فن است اما می‌توان تا 4 فن را در قسمت بالای آن نصب کرد. همچنین دارای یک دریچه به ابعاد 30×30 سانتیمتر (علاوه بر دریچه ورود کابل) در کف رک است که امکان استفاده چند منظوره برای نصب یونیت فن جهت تهویه بیشتر، عبور کابل های بیشتر و نصب فیلتر را بنابر نیاز کاربر فراهم می‌کند امکان تعویض فن از قسمت بیرونی رک (بدون نیاز به باز کردن تجهیزات نصب شده در داخل رک) نیز فراهم شده است. برای خنک سازی بیشتر فضای رک، می‌توان درب های مشبکی در جلو و عقب آن نصب کرد.
مشخصات فنی رک HPA ایستاده 42 یونیت عمق 60:
  • نوع رک : ایستاده
  • ارتفاع : 42 یونیت
  • عمق : 60 سانتیمتر
  • پنل های جانبی باز شو با قفل سوئیچی
  • رنگ : الکترو استاتیک پودری
  • قابلیت نصب پایه قابل تنظیم
  • سایر امکانات: چهار چرخ به همراه استاپر، چهار پایه ثابت، نگهدارنده کابل عمودی، پیچ گوشتی و یک بسته پیچ و مهره
منبع : 

سوئیچ سیسکو مدل CBS250-24T-4G

۱۴ بازديد
سوئیچ سیسکو CBS250-24T-4G
مشخصات و اطلاعات سوئیچ سیسکو CBS250-24T-4G:
سوئیچ سیسکو CBS250-24T-4G از سری سوئیچ های سری 250 سیسکو بیزینس CBS یکی از محصولات کمپانی Cisco است که در بازار تجهیزات شبکه عرضه و به فروش می رسد. این سوئیچ سری 250 جزو سوئیچ های مدیریتی مقرون به صرفه است که برای تمام شبکه های اداری کوچک بسیار مناسب است. زمانی که شما به یک شبکه پایه ای با کارایی بالا جهت اتصال سیستم کارمندان برای انتقال داده ها، تصاویر و ویدئو ها نیازمند هستید سوئیچ های سیسکو بیزینس سری2۵۰ راه حل  مناسبی برای رفع نیازهای کاربران خواهد بود.
 
سوئیچ شبکه چیست:
سوئیچ شبکه سخت افزاری است که سایر تجهیزات مانند سرور، دوربین های مداربسته، کامپیوترها و … را برای دریافت و ارسال داده، به شبکه متصل می کند. سوئیچ شبکه، بسته ها را از یک مبدأ گرفته و آن ها را به مقصد مورد نظر می رساند. این دستگاه ها بر روی لایه ی 2 یا لایه ی 3 در مدل OSI کار می کنند.
اساس کار سوئیچ ها Mac Address بوده و می توانند بر حسب مک آدرس تصمیم بگیرند یک بسته را از کدام پورت خود ارسال کنند. در حقیقت سوئیچ ها دارای جدولی از مک آدرس ها می باشند (Mac Address Table) که بر اساس این جدول بسته ها را از پورت های مشخص ارسال می کنند.به این صورت که وقتی دستگاه ارسال کننده اطلاعاتی را به سوئیچ می‌فرستد، مک آدرس مبدا از آن خوانده شده و در صورت نبودن در جدول، به جدول اضافه می‌شود.
از طرفی مک آدرس مقصد هم در این فریم وجود دارد. سوئیچ، آن را در جدول مک آدرس جستجو می‌کند و اگر تطابقی با آن در جدول پیدا کند، داده را به آن پورت می‌فرستد. اما اگر تطابقی یافت نشد بسته را به تمام پورت‌ها به جز پورت فرستنده می‌فرستد ولی فقط گیرنده، آن را دریافت می‌کند و بقیه آن را Fail می‌کنند. به مرور زمان جدول مک آدرس به‌ روز و کامل می‌شود و هرگاه دستگاه جدیدی به سوئیچ وصل شود، مک آدرس آن هم به جدول اضافه خواهد شد. اگر تمایل دارید در رابطه با مک آدرس بیشتر بدانید به مقاله مک آدرس چیست مراجعه کنید.
 
معرفی سوئیچ سیسکو CBS250-24T-4G:
سوئیچ سیسکو CBS250-24T-4G دارای 24 پورت اترنت گیگابیت یا 10/100/1000 مگابیت برثانیه و 4 پورت کمبو است همانطور که در بالا گفتیم این سوئیچ از نوع مدیریتی در لایه 3 شبکه فعالیت میکنید سوئیچ سیسکو CBS250-24T-4G قابلیت انتقال اطلاعات و دیتا با سرعت بالا را دارد.
این محصول دارای 1 عدد پورت USB-A و یک mini USB-B است. ظرفیت سوئیچینگ این دستگاه 56 گیگابیت برثانیه و نرخ فوراورد 41.66Mpps می باشد. از دیگر ویژگی های این دستگاه میتوانیم به 512 مگابایت حافظه رم  و قابلیت توان مصرفی 195 وات اشاره کنیم.
همچنین سوئیچ سیسکو CBS250-24T-4G دارای طراحی زیبا و جمع و جور، مناسب برای نصب برای فروشگاه های خرده فروشی، دفاتر و کلاس های درس است. این دستگاه در ابعاد 445*240*44 میلی مترو با وزنی حدود 2.63 کیلوگرم به فروش میرسد.
ویژگی های فنی سوئیچ سیسکو CBS250-24T-4G:
  • نام محصول :سوئیچ سیسکو CBS250-24T-4G
  • محصول خانواده: 250کاتالیست
  • نوع رسانه پشتیبانی: فیبر نوری
  • منبع تغذیه:دارد
  •  تعداد پورت شبکه: 24*Gigabit Ethernet
  • تعداد پورت Uplink: 4*SFP
  • پورت های combo: 4*SFP
  • سطح لایه سوئیچ : لایه 3
  • قابلیت poe: ندارد
  • حافظه دی رم: 512MB
  • حافظه بافر: 1.5 MB
  • ظرفیت سوئیچینگ : 56Gbps
  • نرخ انتقال دیتا: 41.66mpps
  •  سازگار با استاندارد : IEEE 802.3az
  • ابعاد سوئیچ : 445*299*44mm
  • فرکانس پردازنده: 800MHz
  • حافظه فلش: 256MB
  • قابلیت رکمونت: دارد
  • وزن: 2.63کیلوگرم
  • دستگاه فاقد فن
منبع :